Reklama
  • Środa, 11 lutego 2015 (12:05)

    Szaszłyki ziemniaczane

Składniki: po 50 dag ziemniaków i pieczarek, 3 cebule, czosnek, 10 dag masła, sól, pieprz, zioła prowansalskie

Reklama

Obrane ziemniaki obgotuj, pokrój na ćwiartki. Tak samo pokrój cebule oraz duże pieczarki.

Stop masło, dodaj czosnek, przypraw. Polej ziemniaki, grzyby, cebulę, odstaw na 30 min.

Na patyczki nadziewaj przygotowane składniki. Grilluj 7 min.

Porcje 4

Przygotowanie 35 min

Cena 1,70 zł

Kalorie 215 kcal

Takie jest życie
Więcej na temat:Lorie | ceny | stop | szaszłyki

Zobacz również

  • Jarskie pierożki

    Składniki na 6 porcji: 3 szklanki mąki pszennej, 1 szklanka kaszy gryczanej, 10 dag białego sera, 1 duża cebula, po pół pęczka natki i koperku, olej, sól, pieprz więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.