Reklama
  • Czwartek, 10 października 2013 (10:00)

    Mieszanka warzyw - smakuje jak mięso!

Pokrojoną w kostkę i lekko podsmażoną cukinię wymieszaj ze szklanką ugotowanej i zmielonej soczewicy oraz garścią mielonych orzechów włoskich, dopraw przyprawą do mięsa mielonego.

Reklama

Mieszankę stosuj np. do przekładania płatów lasagne lub do sosu bolognese. Tak przygotowana potrawa jest lżej strawna i mniej kaloryczna.

Naj
Więcej na temat:mięso | mięsa

Zobacz również

  • Składniki na 6 porcji: • po pół szklanki ugotowanej czerwonej i zielonej soczewicy • pęczek botwinki • 2 łyżki mielonego siemienia lnianego • jajko • sól • pieprz • oliwa. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.