Reklama
  • Czwartek, 10 października 2013 (10:00)

    Mieszanka warzyw - smakuje jak mięso!

Pokrojoną w kostkę i lekko podsmażoną cukinię wymieszaj ze szklanką ugotowanej i zmielonej soczewicy oraz garścią mielonych orzechów włoskich, dopraw przyprawą do mięsa mielonego.

Reklama

Mieszankę stosuj np. do przekładania płatów lasagne lub do sosu bolognese. Tak przygotowana potrawa jest lżej strawna i mniej kaloryczna.

Naj
Więcej na temat:mięso | mięsa

Zobacz również

  • Składniki na 4 porcje: 50 dag ziemniaków, 1 cebula, 10 dag żółtego sera, 1 jajko, 2-3 łyżki kaszy manny, po kilka gałązek natki i majeranku, sól, mielony czarny pieprz, olej, 2-3 łyżki bułki... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.