Reklama
  • Wtorek, 14 lipca 2015 (08:05)

    Kuskus z warzywami

SKŁADNIKI: ● 2 szklanki kaszy kuskus ● nieduża cukinia ● cebula ● 2 pomidory ● 450 g pieczarek ● 300 g fasolki szparagowej ● mała puszka groszku ● natka ● sól ● pieprz ● 1/2 szklanki bulionu.

Reklama

1 Kuskus zalej wrzącym bulionem i odstaw na kilka minut.

2 Cukinię pokrój w plastry i osól. Odstaw na chwilę. Pieczarki pokrój i wrzuć na patelnię. Dodaj pokrojoną drobno cebulę i podsmaż. Dodaj cukinię. Dopraw.

3 Fasolkę ugotuj na półtwardo. Wymieszaj kuskus, smażone warzywa, fasolkę i groszek. Udekoruj kawałkami pomidora i natką.

Takie jest życie
Więcej na temat:kuskus

Zobacz również

  • Składniki (4 porcje): ● 250 g zielonej soczewicy ● 600 g pomidorów ● cebula ● mały por, biała część ● czerwona papryka ● marchewka ● duży ziemniak ● 3 ząbki czosnku ● 1/2 l bulionu warzywnego ● 3... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.